Известие

Collapse
No announcement yet.

Грешка ВДЦ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Чакай два-три дена да минат, тогава ... хАмериканското не е хубаво, бе ... Шотландското е истината!
    Trans penis mihi est!

Comment

Явно ще трябва калибриране при сутрешни температури ... или влажност! Не знам, кое оказва влияние ... ей сега пак светна!
      Trans penis mihi est!

Comment

Замина ми скоча ....
        Акумулаторчето как е ?
        ex - 147 16v multijet

Comment

забелязал съм че когато има някакъв проблем,никой не почва да търси от най-вероятния източник на проблема а се задълбава в най- дълбокото!
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщение
            Замина ми скоча ....
            Акумулаторчето как е ?
            Ба ли го ...

---------- Post added at 18:45 ---------- Previous post was at 18:40 ----------

Първоначално публикувано от AttilaSL Покажи съобщение
            забелязал съм че когато има някакъв проблем,никой не почва да търси от най-вероятния източник на проблема а се задълбава в най- дълбокото!
            Добре бе, майна, ти четеш ли, преди де пишеш? Написах ясно, че грешката се появява по време на движение ... значи, че никога не карам колата преди да съм стартирал двигателя ... Какво общо има акумулатора, след 3-4 минути работа ва ДВГ?
            Trans penis mihi est!

Comment

Първоначално публикувано от avvasilev Покажи съобщение
              Добре бе, майна, ти четеш ли, преди де пишеш? Написах ясно, че грешката се появява по време на движение ... значи, че никога не карам колата преди да съм стартирал двигателя ... Какво общо има акумулатора, след 3-4 минути работа ва ДВГ?
              Чета,чета.Това което ти пиша не си го смуча от пръстите,минал съм през твоите проблеми и ти пиша къде първо се проверява.На пръв поглед нямат нищо общо но е факт.Не се коркай,не пиша с лошо,просто исках да помогна.
              Поздрави!
              Last edited by tonov; d.m.y г., 23:38.
              Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

Working...
              X